ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή για το ραντεβού με Σλούκα

Σε αναμονή για το ραντεβού με Σλούκα
INTIME SPORTS

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Σλούκα και της διοίκησης θα γίνει την Τρίτη (23/6) και μέσα στη βδομάδα θα έρθει στην Αθήνα ο παίκτης. Στον Ολυμπιακό αναμένουν ακόμη την απάντηση του Ντάνστον.

Την Τρίτη (23/6) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Κώστα Σλούκα με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο ατζέντης του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Σκινδήλια, ενώ ενδέχεται στα γραφεία να δώσουν το "παρών" και οι Πρόεδροι των Πρωταθλητών Ελλάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Την Δευτέρα (22/6) υπήρξε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην πατρίδα του, στη Θεσσαλονίκη, και εντός της εβδομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να συζητήσει και από κοντά με την διοίκηση της πειραϊκής ΚΑΕ το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο 25χρονος γκαρντ είναι ενήμερος για τις προτάσεις που έχει τόσο από τον Παναθηναϊκό , όσο και από την Φενέρμπαχτσε, αλλά ξεκάθαρη προτεραιότητα του είναι το να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι, καθώς νιώθει τον Ολυμπιακό "σπίτι" του.

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε ικανοποιημένος από τη συζήτηση που είχε πρόσφατα με τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να του εξηγεί τόσο το πλάνο του για την ομάδα της νέας σεζόν, όσο και για τον νέο ρόλο που θέλει να του δώσει. Ο Έλληνας τεχνικός πλησίασε τα "θέλω" του παίκτη, το... πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι "λύθηκε" ( ο αθλητής είχε τονίσει στο Sport24.gr πως το θέμα δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος του ) και πλέον αυτό που έχει σημασία είναι να τα "βρουν" οι δύο πλευρές και στο οικονομικό σκέλος.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν στον Κώστα Σλούκα ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αυξημένες απολαβές, με τους Προέδρους να δείχνουν πρόθυμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω, ώστε με τον τρόπο τους να επιβραβεύσουν τον 25χρονο γκαρντ τόσο για τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, όσο και για την αφοσίωση του στον σύλλογο. Γενικότερα, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τις επόμενες σεζόν.

Ο Ντάνστον κάνει διακοπές και δεν έχει απαντήσει στον Ολυμπιακό

Ο Μπράιαντ Ντάνστον βρίσκεται σε διακοπές και ακόμη δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατέθεσαν στον Αμερικανό σέντερ μία προσφορά για διετές συμβόλαιο με 700.000 δολάρια εισόδημα ετησίως και οι ερυθρόλευκοι ακόμη αναμένουν την ενημέρωση για τις διαθέσεις του παίκτη.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν για το γεγονός πως ο αθλητής έχει στα χέρια του μία καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Αναντολού Εφές (διετές συμβόλαιο με 900.000 δολάρια), ξέρουν πως η τουρκική ομάδα είναι... φαβορί στο να αποσπάσει την υπογραφή του Μπράιαντ Ντάνστον, έχουν ήδη εναλλακτικό πλάνο με λύσεις-επιλογές για τον αντικαταστάτη του στο ενδεχόμενο που προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Κωνσταντινούπολη, αλλά τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες θα περιμένουν την απάντηση του Αμερικανό σέντερ στη πρόταση που του κατέθεσαν, καθώς θέλουν να ξέρουν από τον ίδιο τις προθέσεις του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ