ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρώτησε για Τόμιτς ο Ερυθρός Αστέρας

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει για προπονητή, προσέγγισε την πλευρά του Μίλαν Τόμιτς, αλλά το θέμα δεν προχώρησε περισσότερο αφού ο 44χρονος τεχνικός είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο.

Η φυγή του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Ερυθρό Αστέρα υποχρέωσε τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου να αναζητήσει στην αγορά τον διάδοχό του. Μπορεί η ανακοίνωση του "διαζυγίου" να ήρθε το βράδυ του Σαββάτου (15/7), αλλά ήταν γνωστό καιρό πριν πως οι δύο πλευρές δεν επρόκειτο να πορευτούν μαζί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα οικονομικά προβλήματα των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου είναι πολλά, τα κενά στο ρόστερ επίσης, κάτι που λειτούργησε ανασταλτικά για οποιαδήποτε περαιτέρω κουβέντα.

Γι αυτό τον λόγο, οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν ήδη αρχίσει να δουλεύουν παράλληλα κάποιες άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να μην χάσουν άλλο χρόνο. Το όνομα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν ένα από αυτά, για να προκύψει η αρνητική απάντηση του έμπειρου τεχνικού. Την ίδια ώρα βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ερυθρός Αστέρας "χτύπησε την πόρτα" του Μίλαν Τόμιτς, ζητώντας να μάθει αν είναι διαθέσιμος για την επόμενη σεζόν.

Η απάντηση που πήρε; " Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για του χρόνου", πράγμα που έβαλε πρόωρο τέλος στις όποιες φιλοδοξίες των ανθρώπων της σερβικής ομάδας να προχωρήσουν περισσότερο το θέμα. Το μεγάλο πρόβλημα για τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου είναι πως βρίσκουν διαρκώς κλειστές πόρτες τις τελευταίες ημέρες, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με την ανταγωνιστικότητα του ρόστερ που θα δημιουργηθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ