ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόμπερτς, ο πρώτος

Charlotte Hornets guard Brian Roberts (22) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 4, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Charlotte Hornets guard Brian Roberts (22) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 4, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ανοίγει το χορό των αφίξεων και για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή το πρωί.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της προετοιμασίας και του Ολυμπιακού έχει αρχίσει. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των ερυθρολεύκων και από αύριο Παρασκευή (18/08) ξεκινούν οι αφίξεις των Αμερικανών.

Την Παρασκευή 18/8 στις 9:10 το πρωί αναμένεται, λοιπόν, στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός έρχεται στην Ελλάδα με πτήση από την Φιλαδέλφεια κι αφού εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Την Κυριακή (20/08, 13.15) αναμένεται στην Αθήνα και ο Χόλις Τόμπσον.

Από την προετοιμασία του Ολυμπιακού θα απουσιάσουν οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις εν όψει Ευρωμπάσκετ (Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μπόγρης, Στρέλνιεκς, Τιλί), ενώ θα δώσουν κανονικά το παρών οι Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Ρόμπερτς, Τόμπσον, Μακ Λιν, Τολιόπουλος, Αρσενόπουλος και όποιος άλλος κληθεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλος για να βοηθήσει στο πρώτο στάδιο των προπονήσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ