ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόμπερτς: "Να κατακτήσουμε μαζί την Turkish Airlines EuroLeague"

Ρόμπερτς: "Να κατακτήσουμε μαζί την Turkish Airlines EuroLeague"

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς χαρακτήρισε τον εαυτό του καλύτερο σε σχέση με το πρώτο ευρωπαϊκό πέρασμά του και δήλωσε ότι ο στόχος του είναι να κατακτήσει την Turkish Airlines EuroLeague με τον Ολυμπιακό.

Ενθουσιασμένος και συνειδητοποιημένος για το που βρίσκεται και τι... κυνηγάει εμφανίστηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την "ανοιχτή" προπόνηση του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο πρώην NBAer δήλωσε αρχικά " ενθουσιασμένος και χαρούμενος" που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας επίσης ότι είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την πρώτη φορά που έπαιξε μπάσκετ στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μπάμπεργκ.

" Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Έχω εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχω παίξει στο παρελθόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήθελα πολύ να έρθω εδώ. Ήξερα καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ομάδα τίτλων και γνωρίζω ότι πέρυσι βρέθηκε πολύ κοντά στο να κατακτήσει την EuroLeague. Ελπίζω τώρα που είμαι εδώ να την κατακτήσουμε μαζί. Είμαι καλύτερος σε σχέση με το πρώτο πέρασμά μου από την Ευρώπη στη Μπάμπεργκ. Αισθάνομαι καλύτερος και πιο έμπειρος" δήλωσε ο Ρόμπερτς.

Μιλουτίνοβ: "Καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι"

Στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού μίλησε ακόμα και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Σέρβος σέντερ προέβλεψε ότι " από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος" και υπογράμμισε ότι λόγω των πολλών νέων προσώπων στον φετινό Ολυμπιακό, " ακόμα προσπαθούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ