ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραζνάτοβιτς: "Ο Σπανούλης θα είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό ή για κάποια άλλη ομάδα"

Ραζνάτοβιτς: "Ο Σπανούλης θα είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό ή για κάποια άλλη ομάδα"

Σίγουρος πως ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει σε top επίπεδο και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων δήλωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports.

Ηγέτης του Ολυμπιακού τα τελευταία οκτώ χρόνια, ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι απλά ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι 35 ετών, αλλά και ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει. Μπορεί να μείνει στο Λιμάνι και να υπογράψει μια τελευταία καλή συμφωνία, μπορεί να μετακομίσει στο εξωτερικό, σίγουρα θα ενδιαφερθούν για εκείνον οι κορυφαίοι σύλλογοι της EuroLeague.

Ο επί σειρά 15 ετών ατζέντης του, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μίλησε στα κανάλια Novasports και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καρύδα - Χρήστο Καούρη για τον κορυφαίο πελάτη του, εξήγησε για ποιον λόγο δεν έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ομάδα του Πειραιά και προετοίμασε τον κόσμο για ένα "καυτό" καλοκαίρι, για την ακρίβεια για άλλο ένα "καυτό" καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον παίκτη-θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

" Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Σίγουρα αν κάποιος είχε τις πληροφορίες για το θέμα, αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ, όμως όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν μιλούσαμε με τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε" εξήγησε ο Ραζνάτοβιτς και πρόσθεσε πως: " Σίγουρα έκανε μία σπουδαία χρονιά ακόμα κι αν αυτή δεν τελείωσε όπως θα ήθελε η ομάδα, ο Μπίλι και εγώ. Παραμένει στους δέκα κορυφαίους της διοργάνωσης και ο ηγέτης της ομάδας. Ήταν σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες για όγδοη φορά, ουδείς έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ