ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραζνάτοβιτς: "Δεν νομίζω να γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές με Σπανούλη"

Ραζνάτοβιτς: "Δεν νομίζω να γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές με Σπανούλη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς ΑΕΚ - Αρκαδικός, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Σπανούλη με τον Ολυμπιακό και τόνισε: "Δεν νομίζω να γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές".

Ο Σέρβος ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση ΑΕΚ - Αρκαδικός με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα και όπως ήταν επόμενο τράβηξε τα βλέμματα λόγω της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του τεχνικού του Αρκαδικού.

Το δεύτερο τριετές συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα γκαρντ με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν ήταν δυνατόν να μην ρωτηθεί για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τους "ερυθρόλευκους" με αφορμή την παρουσία του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Ραζνάτοβιτς έδωσε την εξής απάντηση στην κάμερα του ΟΤΕ TV για το μέλλον του Σπανούλη στον Ολυμπιακό: "Αν είχα να ποντάρω ένα ευρώ, θα έλεγα πως δεν νομίζω να γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό. Μετά από έξι χρόνια όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Το πιο λογικό είναι να μείνει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό καθώς έχει ζήσει πολλά με την ομάδα την τελευταία εξαετία. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Σπανούλης είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της εταιρείας μας και το συμβόλαιο του είναι ένα σημαντικό θέμα για εμάς".

Ο Σέρβος μάνατζερ παρακολούθησε την αναμέτρηση ΑΕΚ - Αρκαδικός στο ΟΑΚΑ και στη θύρα των επισήμων μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Επόμενο είναι με την παρουσία του στην Αθήνα, βρέθηκε την Παρασκευή στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 16η και τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16 στο ΣΕΦ αλλά και σήμερα Σάββατο στο ΟΑΚΑ σε αυτό της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό, να ξεκινήσουν τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του Σπανούλη στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ραζνάτοβιτς είναι επόμενο να έδωσε την πρώτη του εκτίμηση όσον αφορά την παραμονή του V-Span λίγο πριν ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό. Μεταξύ άλλων είναι επόμενο ο Σέρβος μάνατζερ του Σπανούλη κατά την παρουσία του στην Αθήνα να έκανε σχετική συζήτηση και συνάντηση με τον έμπειρο γκαρντ. Αυτή δεν θα μπορούσε να έχει αντικείμενο κάτι άλλο από το μέλλον του.

Ο Ραζνάτοβιτς μπορεί να έκανε λόγο για διαφαινόμενη παραμονή του 34χρονου Σπανούλη αλλά όλα είναι σίγουρο πως θα ξεκαθαρίσουν στις συζητήσεις. Αυτές που θα ξεκινήσουν με το τέλος των playoff της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αν δεν έχουνε ήδη ξεκινήσει. Κι όσο για το κριτήριο της επικείμενης νέας συμφωνίας για το τρίτο του συμβόλαιο θα εξαρτηθεί από τη χρονική διάρκεια και από το οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ