ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ράτζα, το πρότυπο του Μπόγρη

Ράτζα, το πρότυπο του Μπόγρη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις. Το πρότυπο, η... δίαιτα του γυμναστή των "ερυθρολεύκων" και η καλύτερη στιγμή της καριέρας του (VIDEO).

Πιστή στην τάση της να παρουσιάζει το προφίλ των παικτών της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στον Γιώργο Μπόγρη τη δυνατότητα να συστηθεί στον κόσμο της ομάδας. Ο 28χρονος σέντερ, που το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, απάντησε σε ερωτήσεις προσωπικής φύσης. Όχι αδιάκριτες πάντως.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ταινία (Taxi Driver), τον αγαπημένο του ηθοποιό (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), τον αγαπημένο του τραγουδιστή (Ντέιβιντ Μπάουι) και άλλα πολλά, δίνοντας στους φίλους των "ερυθρολεύκων" μια καλή ευκαιρία για να μάθουν καλύτερα τι εστί Γιώργος Μπόγρης. Μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως ο Ντίνο Ράτζα ήταν πάντοτε το πρότυπό του, χαρακτήρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη Ρόδο το 2009 (στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών) ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ εξήγησε ότι προτιμά το διαιτολόγιο του γυμναστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη, από ένα... μπέργκερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ