ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για Τζέιμς με Ολυμπιακό

Πρώτη προπόνηση για Τζέιμς με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας, παραμένουν εκτός οι Σπανούλης και Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός σέντερ έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Λιμόζ, αλλά θα το αποφασίσει ο Σφαιρόπουλος.

Την πρώτη του προπόνηση, έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς, πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (7/12) το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Σον Τζέιμς.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί του πόδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Πέμπτης (10/12, 21:30) κόντρα στην Λιμόζ στη Γαλλία, αλλά το σενάριο αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, καθώς στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βιαστούν, ούτε και να ρισκάρουν, καθώς δεν πρόκειται για ένα σημαντικό ματς από βαθμολογικής πλευράς. Το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στο παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές (18/12) στο ΣΕΦ. Όσον αφορά τον Αμερικανό σουτέρ, χάνει το υπόλοιπο του 2015 ύστερα από την θλάση που υπέστη στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Να τονίσουμε πως ο Σον Τζέιμς έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Λιμόζ, καθώς ήρθε στον Ολυμπιακό από ομάδα Eurocup και όχι από κλαμπ που αγωνίζεται στην Euroleague. Ο παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή στην Γαλλία, αλλά το αν θα αγωνιστεί θα το αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Αμερικανός σέντερ είναι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, είναι έτοιμος να μπει άμεσα, αλλά σαφώς και χρειάζεται κάποιες μέρες προσαρμογής στη νέα του ομάδα, μαθαίνοντας τα συστήματα και την τακτική των ερυθρολεύκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ