ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα ο Σπανούλης και μετά η ενίσχυση

Πρώτα ο Σπανούλης και μετά η ενίσχυση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό θέλουν πρώτα να τελειώσει η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη και ανάλογα με την εξέλιξη της θα ξεκινήσουν την ενίσχυση του ρόστερ.

Επιθυμία τόσο του Βασίλη Σπανούλη, όσο και των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, είναι να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο, αλλά μέχρι να γίνει πράξη τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως προηγείται η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη, καθώς αναλόγως με την εξέλιξη της θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας σεζόν. Αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον αρχηγό των Πρωταθλητών Ελλάδας με την διοίκηση της ΚΑΕ, τότε ο Ολυμπιακός (όπως έχουμε αναφέρει) θα κινηθεί, κυρίως, για τρεις παίκτες: για έναν ξένο γκαρντ με έφεση στην επίθεση που να μπορεί να παίξει τόσο στον "άσο", όσο και στο "2", για έναν διαφορετικού τύπου σέντερ που να έχει την δυνατότητα να παίξει και με πλάτη και φυσικά για ένα "4άρι" πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμερικανού Οκάρο Ουάιτ.

Στο ενδεχόμενο, όμως, που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ ώστε να τον αντικαταστήσει, δηλαδή συνολικά οι Πειραιώτες θα κινηθούν για δύο ξένους γκαρντ, για έναν σέντερ (για την θέση του Οθέλο Χάντερ που αποχώρησε), συν το "4άρι" πίσω από τον "βασικό" Γιώργο Πρίντεζη. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, θέλουν πρώτα να τακτοποιήσουν την υπόθεση του αρχηγού, γιατί από την εξέλιξη της υπόθεσης θα ξεκαθαριστεί το μπάτζετ που θα έχουν να δώσουν για τις άλλες κινήσεις, συν πως θα γνωρίζουν για πόσους ξένους παίκτες θα στοχεύσουν.

Η συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σε αυτή, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στον Πειραιά δεν θέλουν να κάνουν πολλές αλλαγές. Άλλωστε, πέρα πως διαθέτουν ποιότητα, οι περισσότεροι παίκτες τους έχουν συμβόλαια με την ομάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν λίγες αλλά καλές κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ με μπασκετμπολίστες που θα έχουν τα χαρακτηριστικά να μπουν στην χημεία της ομάδας, δίνοντας και το κάτι παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο. Ζητούμενο η ομάδα να παρουσιαστεί πληρέστερη σε σχέση με πέρσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ