ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα τραυματισμού και με Σπανούλη

Πρόβλημα τραυματισμού και με Σπανούλη
INTIME SPORTS

Εκτός από τον Γιανγκ, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σπανούλης, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο. Θα μείνει εκτός από το ματς με τα Τρίκαλα και θα πάρει την θέση του στην αποστολή ο Τολιόπουλος.

Την Κυριακή (15/11, 17:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα στην τοπική πόλη, αλλά οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τόσο τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπον της σεζόν λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη , όσο και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Εφές, δέχθηκε ένα χτύπημα στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα ενσωματωθεί ο Βασίλης Τολιόπουλος, αντικαθιστώντας τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με τον Πάτρικ Γιανγκ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού από την Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη. Θα διανυκτερεύσει εκεί και ακολούθως θα πάει στα Τρίκαλα για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στη Τσεντεβίτα στη Κροατία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ