ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με Σπανούλη εν όψει Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούν τον Βασίλη Σπανούλη στο γόνατο τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν κοπάσει, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αποχωρεί από τη σημερινή (6/10) προπόνηση. Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων".

Το αριστερό γόνατο εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για τον Βασίλη Σπανούλη, αφού οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε μάλιστα από τη σημερινή (6/10) προπόνηση της ομάδας λόγω "οστεοχονδριτιδας κνημιαίου κυρτώματος", όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των "ερυθρολεύκων", κάτι που σημαίνει πως η παρουσία του στο ντέρμπι της Κυριακής (8/10, 19:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι αμφίβολη.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο 35χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται κατά καιρούς από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, κάτι το οποίο επεσήμανε κι ο ίδιος άλλωστε πριν από μερικές ημέρες με δηλώσεις του. Η απουσία του από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια των Πειραιωτών οφειλόταν σε αυτό το γεγονός, με την παρουσία του -για μικρό χρονικό διάστημα- στο παιχνίδι με τον Φάρο - ΓΣΛ να μην αλλάζει πάντως την κατάσταση.

Στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του, η οποία θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (7/10) προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της μονομαχίας με τους "πράσινους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ