ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με Πρίντεζη

Πρόβλημα με Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευροσίτιδα στο αριστερό του πόδι και δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην αυριανή (21/3) αναμέτρηση με την Κηφισιά. Παπαπέτρου: "Τελικός με Ρεάλ αλλά...".

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευροσίτιδα στο αριστερό του πόδι και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου για τον αυριανό (21/3, 18:30) αγώνα με την Κηφισιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του την Τρίτη, στην έναρξη της προετοιμασίας για τον κρίσιμο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (25/3, 21:45).

Το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στο esake.gr

Μην πέσουμε στην παγίδα

"Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και ελπίζω όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας. Ελπίζω και εύχομαι και για εσάς η πρώτη ημέρα της Άνοιξης να σας βρήκε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αγωνιστικά, η σεζόν βρίσκεται στο πιο καυτό της σημείο. Όλους τους προηγούμενους μήνες λέγαμε πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι μετά τον Φλεβάρη όταν και κρίνονται όλα. Οπότε τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες. Χρειάζεται, όμως, προσοχή. Ξέρω πως όλοι σας μιλάτε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ματς «τελικός» για εμάς σε ό,τι αφορά την Ευρωλίγκα. Επαναλαμβάνω, όμως, προσοχή. Προηγείται η Κηφισιά. Εάν σκεφτόμαστε από τώρα τη Ρεάλ, τότε δεν θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την Κηφισιά και θα έχουμε πρόβλημα.

Άλλωστε δεν έχει ξεχάσει κανένας μας τι πήγε να συμβεί στον πρώτο γύρο στην έδρα της Κηφισιάς. Οι αντίπαλοι μας έχουν μια αρκετά αξιόμαχη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι αυτό. Διαφορετικά ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε μεγάλη προβλήματα και πρέπει να αποφύγουμε αυτή την «παγίδα».

Να είστε καλά,

Ιωάννης"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ