ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Ουάιτ

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Ουάιτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Οκάρο Ουάιτ φόργουορντ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί. Διότι οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Οκάρο Ουάιτ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η οριστική συμφωνία είναι θέμα χρόνου.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Άρη ήταν άλλωστε εδώ και καιρό στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων" και τις τελευταίες ώρες οι επαφές πέρασαν στο επόμενο επίπεδο. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στις περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο, που θα είναι για δύο χρόνια και οι απολαβές του Ουάιτ θα είναι κοντά στα 500.000 ευρώ συνολικά.

Είναι άλλη μία περίπτωση παίκτη που θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με χαμηλές αποδοχές, αλλά και προοπτική να αλλάξει την πορεία της καριέρας του. Με τα χρώματα του Άρη έκανε εκπληκτική σεζόν και αμέσως μπήκε στο... μάτι των μεγάλων, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να εκφράζουν ενδιαφέρον. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως έκαναν πιο γρήγορα τις κινήσεις του και απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Διαβάστε για τη ζωή του Οκάρο Ουάιτ μέχρι να φτάσει στο Nick Galis Hall

Ο Οκάρο Ουάιτ αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του Άρη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο εντός όσο κι εκτός των συνόρων. Γι αυτό άλλωστε αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της regular season, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 13.9 πόντους (με 58.4% στα δίποντα, 36.1% στα τρίποντα και 79.2% στις βολές), 5.3 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ στο Eurocup είχε 15 πόντους (με 50.6% στα δίποντα, 28.1% στα τρίποντα, 82.9% στις βολές) και 6.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα για τον παίκτη, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ουίλ Τόμας. Κάτι που πάντως δεν πρόκειται να προχωρήσει περισσότερο, από τη στιγμή που η πλευρά του Οκάρο Ουάιτ βρίσκεται προ της συμφωνίας με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ