ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση Ολυμπιακού στον Ρίβερς"

"Πρόταση Ολυμπιακού στον Ρίβερς"

Η "Marca" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, που αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, Κέι Σι Ρίβερς

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μία εξαιρετική λύση ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και σύμφωνα με την ισπανική "Marca" οι Πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται "ζεστά" για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε με την Ρεάλ Μαδρίτης το Πρωτάθλημα σε Ισπανία και Euroleague.

Μάλιστα, αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να δώσουν στον παίκτη περισσότερο από 1.000.000 δολάρια (!) ετησίως ώστε να τον πείσουν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρόκειται για τον 28χρονο (1/3/1987) Αμερικανό γκαρντ (1.96 ύψος) ο οποίος φημίζεται για το περιφερειακό του σουτ, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χίμκι (2012-2013) και Λοκομοτίβ Κούμπαν (2011-2012).

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών, αν και είναι γεγονός πως κάποια στιγμή εξέτασαν την περίπτωση του Κέι Σι Ρίβερς. Περισσότερα στη πράξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ