ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προσγειώθηκε" ο Μιλουτίνοφ

"Προσγειώθηκε" ο Μιλουτίνοφ
INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται από σήμερα (28/7) στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Τι είπε κατά την άφιξή του.

Στη χώρα μας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (28/7) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που άφησε για λίγο την προετοιμασία της Σερβίας για το Eurobasket. Ο 21χρονος σέντερ "προσγειώθηκε" λίγο μετά τις 12 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Με το που βγήκε από την αίθουσα των αφίξεων, είπε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό, σε έναν μεγάλο σύλλογο. Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσω κάποιον τίτλο και γιατί όχι να μην τα κατακτήσουμε τα πάντα, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα", για να προσθέσει πως " το φετινό καλοκαίρι είναι μεγάλο για μένα. Η βραδιά που έγινα draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι η σημαντικότερη της έως τώρα καριέρας μου".

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την παρουσία των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, απάντησε πως " δεν χρειάζεται να πω πολλά. Πριν από πέντε χρόνια τους έβλεπα στην τηλεόραση και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σήμερα θα ήμασταν συμπαίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ