ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Τιλί

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κιμ Τιλί προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δείχνοντας πως είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στην δράση. Επέστρεψε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Με δύο νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (2/2) στον Ολυμπιακό, μία μέρα μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Κιμ Τιλί και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να προπονούνται, με τον πρώτο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κύμη (4/2, 16:30) και τον δεύτερο να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων".

Ο 29χρονος φόργουορντ συμμετείχε στο κομμάτι της προπόνησης που δεν συμπεριλαμβάνει σωματική επαφή, ενώ σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς. Όλα οδεύουν δηλαδή βάσει του πλάνου που είχε καταρτιστεί για την επάνοδο του παίκτη, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (16/2), κάτι για το οποίο σάς είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το Sport24.gr .

Ακόμα υπάρχει δρόμος, βέβαια, μέχρι την κανονική του ένταξη στις προπονήσεις, όμως έτσι όμως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα, μέσα στο Φεβρουάριο έχει την ευκαιρία να ενταχθεί πιο γρήγορο στο σύνολο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ