ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκαν Χάντερ και Μιλουτίνοφ

Προπονήθηκαν Χάντερ και Μιλουτίνοφ
INTIME SPORTS

Ο Χάντερ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, αλλά δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά προπονήθηκε ο Μιλουτίνοφ και υπολογίζεται ενόψει ΟΑΚΑ.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19/10, 20:30), στην οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στα ευχάριστα για τους Πειραιώτες το γεγονός πως ο Οθέλο Χάντερ μπήκε στην προπόνηση της ομάδας και ακολούθησε μέρος της προπόνησης, συμμετέχοντας και στο κομμάτι με τις επαφές.

Έχε ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του (αιμάτωμα στους κοιλιακούς), αισθάνεται καλύτερα, οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, αλλά λόγω ότι έχει απουσιάσει τόσο από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, όσο και από τα παιχνίδια της, παρουσιάζεται ανέτοιμος.

Ο 29χρονος σέντερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Κυριακή (18/10) στο ΣΕΦ, το προπονητικό-τιμ θα δει την κατάσταση του και ακολούθως θα αποφασιστεί το αν θα συμπεριληφθεί ο Οθέλο Χάντερ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στο ΟΑΚΑ. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι ελάχιστες, κυρίως λόγω της αποχής του από την αγωνιστική δράση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει χαμηλό βαθμό ετοιμότητας.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στο αριστερό γόνατο (είχε τραυματιστεί σε εκείνο το σημείο σε προπόνηση της στη Κρήτη), αισθάνεται καλά και έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Σαββάτου μαζί με τους συμπαίκτες του. Είναι δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Παναθηναϊκού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ