ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Λαφαγιέτ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (29/03, 18:00) με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να μην προπονείται, λόγω πυρετού.

Η -σπουδαία- νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν διαδοχικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να σταθούν σε ένα αποτέλεσμα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας την ερχόμενη Κυριακή (29/03, 18:00) στην Ηλεία.

Η προετοιμασία, μάλιστα, ξεκίνησε με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του. Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (27/03). Ο Αμερικανός, με κροατικό διαβατήριο, γκαρντ ταλαιπωρείται από πυρετό και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί.

Όπως είναι φυσικό, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη στο παιχνίδι της Κυριακής.

Όσον αφορά τους τραυματίες (Σπανούλη, Σλούκα, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλη), αναμένεται να ξεκαθαρίσει, σε μεγάλο βαθμό, η κατάστασή τους το Σάββατο (28/03), καθώς η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ως εκ τούτου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ