ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Προπόνηση με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (8/10, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Χαμόγελα ικανοποίησης για Στρέλνιεκς και Παπανικολάου.

Ύστερα από την νίκη-πρόκριση επί του Φάρου στην Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Την Κυριακή (8/10, 19:30) οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Πέμπτη (5/10) προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς στο ΣΕΦ και ανέλυσαν την αγωνιστική τους εικόνα απέναντι στον Φάρο. Υπάρχει ικανοποίηση για το επιθετικό και ομαδικό μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός, σκοράροντας 97 πόντους (22 ασίστ), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όμως, να επισημαίνει και την σημασία της άμυνας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες δέχτηκαν 41 πόντους από τον αντίπαλο τους, κάτι που δεν άρεσε στον Έλληνα κόουτς.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον τραυματία Μπράιαν Ρόμπερτς (θλάση) και στον "άσο" θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Γιάνις Στρέλνιεκς ώστε να καλύψουν το κενό του Αμερικανού. Ο Λετονός γκαρντ τα πήγε περίφημα απέναντι στον Φάρο, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα (4/4 τρίποντα, 16 πόντοι), συνεισφέροντας και στο κομμάτι της οργάνωσης (4 ασίστ) και στο μεγάλο λιμάνι χαμογελούν με ικανοποίηση για την ικανότητα του σε σκορ και δημιουργία.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό νιώθουν ανακούφιση με το γεγονός πως ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε γρηγορότερα και απόλυτα υγιής στην αγωνιστική δράση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα του στον αριστερό αστράγαλο. Ο Έλληνας φόργουορντ έτρεχε με άνεση πάνω-κάτω στο παρκέ, πραγματοποιώντας μάλιστα καλή εμφάνιση στην Λάρισα, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 10 πόντους (4/5 δίποντα) και 6 ριμπάουντ, σε 16 λεπτά συμμετοχής. Η συμμετοχή του στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ