ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου ο Τιλί!

Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου ο Τιλί!
EUROKINISSI

Ο Κιμ Τιλί ήταν ένας από τους δύο μεγάλους άτυχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αλλά η αποθεραπεία του πηγαίνει καλύτερα των προσδοκιών και όπως έγραψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Φως των Σπορ", η επιστροφή του στη δράση θα γίνει πιο νωρίς από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

O 29χρονος Γάλλος φόργουορντ με το "καλημέρα" της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 τραυματίστηκε, καθώς στο... ζέσταμα της αναμέτρησης με την Μπασκόνια στην πρεμιέρα της EuroLeague υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του και από τότε παραμένει στα.... πιτς.

Η πορεία της αποθεραπείας του Κιμ Τιλί, όμως, εξελίσσεται καλύτερα των προσδοκιών και ο παίκτης θα επιστρέψει στα παρκέ νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα έχουν να λύσουν έναν... γρίφο λιγότερο και θα έχουν στη διάθεσή τους τον τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ.

Ο 29χρονος φόργουορντ ανεβαίνει όλο αυτό το διάστημα τον... Γολγοθά του, αλλά αυτός θα ολοκληρωθεί πιο νωρίς από ό,τι αναμενόταν. Ο Γάλλος θα προλάβει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και νωρίτερα από το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν.

Η επιστροφή του Τιλί στην αγωνιστική δράση μόνο ικανοποίηση θα φέρει στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να αποτελεί το τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας του Ολυμπιακού.

O Κιμ Τιλί έπειτα από την τριετία που πέρασε αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Μπασκόνια (2014-17) το καλοκαίρι υπέγραψε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει μετρήσει μόλις δύο εμφανίσεις. Με τον Γυμναστικό Λάρισας στον προημιτελικό Κυπέλλου είχε πατήσει παρκέ για 16:018 και είχε σημειώσει 9 πόντους (0/1 δίποντα, 3/3 τρίποντα), ενώ στη συγκομιδή του είχε και 3 ριμπάουντ, ενώ με τον Παναθηναϊκό Superfoods στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League είχε αγωνιστεί για 14:25 (0/1τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος). Οι επόμενες εμφανίσεις, όμως, του Τιλί με την ερυθρόλευκη φανέλα θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα του αναμενόμενου...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ