ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Έχουμε πολλή δουλειά"

Πρίντεζης: "Έχουμε πολλή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπάμπεργκ 96-81 σε φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι παρά τη νίκη ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

" Παίζαμε με μια σοβαρή ομάδα η οποία πιστεύω θα κάνει καλή πορεία στην Euroleague. Από εμάς όλοι περιμένουν να πάνε καλά τα πράγματα ως μία συνέχεια από πέρσι και το θεωρούν δεδομένο, ωστόσο δεν είναι έτσι. Δεν είμαστε φαβορί πουθενά, έχουμε πολλή δουλειά και πολλούς τομείς να βελτιώσουμε, χρειάζεται σκληρή προπόνηση και σοβαρότητα.

Δεν είμαστε έτοιμοι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και προσπαθούμε να εντάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Περισσότερες συνεργασίες, πιο γρήγορο μπάσκετ και καλύτερη άμυνα. Αυτά δεν μπορούν να βγουν τώρα γιατί έχουμε βαριά πόδια από την προετοιμασία. Έχουμε προπονηθεί πολύ και αυτά θα πρέπει να βγουν τον Γενάρη, μέχρι τότε θα πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Τέλος για το θέμα με τις βολές είπε: " Δεν πρέπει να το κουράζουμε, θα ρθει μόνο του. Δεν χρειάζεται τρελή προπόνηση, χρειάζεται ηρεμία όταν πας να σουτάρεις. Είναι ένα θέμα που θα έρθει στη διάρκεια, θα το βρει όλη η ομάδα μαζί. Συνεχίζουμε τη δουλειά, με τα φιλικά να μας βοηθούν να βλέπουμε που υστερούμε και να βρίσκουμε ρυθμό γιατί η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ