ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης τραγουδά, Σπανούλης χορεύει (videos)

Πρίντεζης τραγουδά, Σπανούλης χορεύει (videos)

Το πάρτι των παικτών του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα κορυφώθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου οι Σπανούλης και Παπανικολάου χόρεψαν ζεϊμπέκικα που τραγούδησε ο Γιώργος Πρίντεζης! Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το τι έγινε.

To Sport24.gr ξενύχτησε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και έδωσε το "παρών" στο γλέντι των Πρωταθλητών Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia στα Νότια προάστια της Αθήνας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λίγο μετά την φιέστα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με τους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης, διασκέδασαν στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας μαζί τους φυσικά και το τρόπαιο του Πρωταθλητή.

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο "KILL BILL"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΤΟΥ SPORT 24 ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Ο Γιώργος Πρίντεζης τραγουδά Παντελίδη και όχι μόνο:

Το μικρόφωνο φυσικά πέρασε και από τα χέρια του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας γνωστές ελληνικές επιτυχίες, με τους θαμώνες του μαγαζιού να του πετούν λουλούδια, κάτι που το έπραξαν και οι συμπαίκτες του.

Ο Πρίντεζης τραγουδά, οι Σπανούλης και Παπανικολάου χορεύουν:

Στην συνέχεια, και καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης τραγουδούσε, αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και ακολούθως ο Κώστας Παπανικολάου, ανέβηκαν πάνω στην σκηνή και χόρεψαν, με τον "Πριντ" στην συνέχεια να ανεβαίνει και εκείνος.

O Αντώνης Ρέμος και η τούρτα:

Στο μαγαζί έδωσε το "παρών" και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκατσε δίπλα στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και αναφέρθηκε στους λόγους που τον "δένουν" με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ