ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Όποιος θα έχει διάρκεια θα πάρει και τους τίτλους"

Ο Γιώργος Πρίντεζης θεωρεί πως όποια θα έχει διάρκεια θα πάρει και τους τίτλους στο τέλος, με τον ίδιο να τονίζει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έχοντας κιόλας ξεκουραστεί το καλοκαίρι.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον ΟΠΑΠ, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την νέα σεζόν. Δήλωσε πως στο τέλος τους τίτλους θα τους πάρει όποια ομάδα θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, τόνισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έχοντας κιόλας ξεκουραστεί το καλοκαίρι και επεσήμανε πως στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σημασία παίζει το ποια ομάδα είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα.

Για την νέα Euroleague: "Η Ευρωλίγκα φέτος είναι ίσως πιο δίκαιη, γιατί πρέπει να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος και σε ετοιμότητα από την πρώτη αγωνιστική, από το ξεκίνημα της σεζόν. Το Κύπελλο επίσης πιστεύω πως θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, καθώς στα προημιτελικά θα υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: " Νομίζω πως στα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν μετρά τόσο το τι ρόστερ έχεις, όσο σε τι ετοιμότητα βρίσκεσαι. Ακόμη και πιο παλιά, που ο Ολυμπιακός δεν είχε το καλύτερο δυνατό ρόστερ, τα παιχνίδια ήταν πάντα ανταγωνιστικά, όπως και το αντίθετο. Πάντα τα παιχνίδια αυτά ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι ανατρεπτικά και έχουν πάντα σασπένς και ενδιαφέρον. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πάρα πολύ, έκανε πάρα πολύ καλές μεταγραφές. Πήρε και τον Γιάννη (Μπουρούση) που ήμασταν συμπαίκτες πάρα πολλά χρόνια, τόσο στην Εθνική, όσο και στον Ολυμπιακό. Όλοι ευελπιστούμε να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνουν όμορφοι τελικοί".

Για την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ:" Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε την βοήθεια από τον ΟΠΑΠ. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο ΟΠΑΠ είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό, είναι δίπλα στο μπάσκετ και είναι δίπλα στον Ολυμπιακό για ακόμη μία σεζόν. Θέλουμε και εμείς με την προσπάθεια μας να διαφημίσουμε το σπορ και να το προβάλλουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να βγουν όλες οι πλευρές κερδισμένες από αυτή την συνεργασία. Είναι σημαντικό πως τόσο η διοίκηση του ΟΠΑΠ, όσο και του Ολυμπιακού, βαδίζουν στον ίδιο δρόμο, έχοντας κοινή λογική".

Για το πόσο σημαντικό είναι να έχει υγεία η ομάδα φέτος: "Μακάρι φέτος να είμαστε υγιείς. Σίγουρα είχα μία έντονη και απαιτητική σεζόν πέρσι. Μακάρι να είμαι υγιής και να τα πάω καλά και φέτος, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, εξαρτάται και από την ομάδα. Πέρσι, σε ατομικό επίπεδο, η αγωνιστική σεζόν μου πήγε εξαιρετικά, αλλά φέτος είναι μία νέα σεζόν και περισσότερο απαιτητική στην Euroleague με πολλά παιχνίδια. Tο καλοκαίρι δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική, καθώς ταλαιπωρήθηκα με τον τραυματισμό μου στο πέλμα, τραυματισμός που επιβαρύνθηκε περισσότερο με τα παιχνίδια στο τέλος που ήταν απαιτητικά. Έχω ξεπεράσει όμως τον τραυματισμό μου, έχω δουλέψει το καλοκαίρι και αυτή την στιγμή νιώθω πάρα πολύ καλά.

Έχω ξεκουραστεί και νιώθω υγιής. Η χρονιά θα είναι μεγάλη, σίγουρα πάντα θα υπάρχουν αναποδιές, αλλά θεωρώ πως θα πετύχει όποια ομάδα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της. Αυτό πιστεύω θα κάνει την διαφορά. Όποια ομάδα θα έχει διάρκεια στην απόδοση της, αυτή θα κατακτήσει και τους τίτλους στο τέλος. Από εκεί και πέρα, ατομικά, σίγουρα πρέπει ο καθένας να προσέχει τον εαυτό του και να προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω. Πρέπει να προσέχει την ξεκούραση του και το σώμα του ώστε να αποδώσει σε βάθος χρόνου αυτά που μπορεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ