ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Να βρούμε τους εαυτούς μας"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη νίκη επί της ομάδας του Μάκη Γιατρά και το γεμάτο γήπεδο που συνάντησε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Προμηθέα Πατρών , με τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλάει στον Sport24 Radio 103.3 για το νικηφόρο αποτέλεσμα των "ερυθρολεύκων", αλλά και το γεγονός πως το "Δημήτρης Τόφαλος" ήταν κατάμεστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού 87-73, επί του Προμηθέα: " Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όλα παίζουν ρόλο. Ο Προμηθέας είναι μια σοβαρή ομάδα και αποτελεί σοβαρό κριτήριο για εμάς ώστε να βρούμε τους εαυτούς μας, να είμαστε σε καλή κατάσταση και να βελτιωθούμε ως ομάδα".

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο γήπεδο: " Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Ήταν καταπληκτική. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Μακάρι πάντα να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίζει τον Προμηθέα. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα ο Προμηθέας και το αξίζει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ