ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Κάναμε ηλίθια λάθη στην άμυνα"

Πρίντεζης: "Κάναμε ηλίθια λάθη στην άμυνα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως παρά την νίκη, ο Ολυμπιακός έκανε ηλίθια λάθη στην άμυνα, ενώ επεσήμανε πως οι Πειραιώτες μπορούν και φέτος να φτάσουν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 17 πόντους με 8/12 δίποντα. Παράλληλα, μοίρασε 3 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ στην αναμέτρηση.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της NOVA: "Ήταν ο τρίτος τραυματισμός, αλλά αυτό είναι το συν του Ολυμπιακού, έπαιξε πολύ καλά ο Αγραβάνης, είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες που έχουμε, παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια παρότι κάναμε ηλίθια λάθη στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε και συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό που στα τελευταία πέντε λεπτά δεν ήμασταν όπως έπρεπε, είχαμε διάρκεια. Κάναμε μια δεύτερη σερί καλή εμφάνιση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σε κάθε αγώνα 100%, ξέρουμε πως τα σημαντικά παιχνίδια είναι στο τέλος, αλλά για την Ελλάδα γιατί στην Ευρώπη δεν έχει περιθώρια λάθους μέσα στη σεζόν. Χρειάζεται καλύτερη συντήρηση και γιατί να μη φτάσουμε πάλι μέχρι το τέλος. Όλοι έκαναν πολύ καλή δουλειά, ο Κώστας, ο Βαγγέλης, ο Γιάνις, ο Τόμπσον. Είναι ανάλογα τι σου δίνει και η κάθε ομάδα. Σε γενικές γραμμές ακολουθήσαμε το πλάνο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ