ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την ισοφάριση της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League σε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 84-80 τον Ολυμπιακό και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των Τελικών της Stoiximan.gr Basket League . Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στον Sport24Radio 103,3.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε σχετικά:

Για τον αγώνα: “Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Εκεί που ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ, πάντα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο και έβαζε μεγάλα καλάθια. Γι΄αυτό το λόγο κέρδισε”.

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: “Η απώλεια του Βασίλη είναι πολύ μεγάλη, το ξέρετε, ειδικά σε παιχνίδια τόσο σημαντικά όπως αυτά. Πιστεύω ότι θα είναι καλά την Κυριακή και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Για τους επόμενους αγώνες: “Είναι μια σειρά αγώνων. Έγινε το 1-1, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το ότι δεν έχουν γεμίσει ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους δύο πρώτους τελικούς: “Δεν είναι εύκολο να γεμίσει ένα γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που αδυνατούν να δώσουν ακόμη και 10 ευρώ. Δεν είναι εύκολο να γεμίσει το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ. Μια 3μελής ή 4 μελής οικογένεια δεν μπορεί να δώσει 15 ευρώ για να έρθει στο γήπεδο. Άλλοι είναι στην επαρχία, άλλοι δουλεύουν. Πιστεύω ότι όσο προχωράει η σειρά, θα έρθει περισσότερος κόσμος να δει τις ομάδες που αγαπάει”.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: “Το παιχνίδι κρίθηκε εκεί που περιμέναμε στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ κι εμείς βάλαμε μεγάλα σουτ. Σε κάποιες φάσεις που ήθελαν υπομονή, που έπρεπε να τις τελειώσουμε με ένα ριμπάουντ δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι σε αρκετές φάσεις φάγαμε γκολ φάουλ. Έπρεπε να κάνουμε πιο σκληρά φάουλ και να μην τους δώσουμε την ευκαιρία α σκοράρουν. Στο τέλος μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε”.

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: “Είναι ηγέτης ο Βασίλης και όλοι οι άλλοι είμαστε γύρω του. Στο δεύτερο παιχνίδι, όλοι έπρεπε να ανεβάσουν το παιχνίδι τους. Όλοι έδωσαν το 100%. Έγινε το 1-1 και τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο ΣΕΦ”.

Για το κλειδί του επόμενου παιχνιδιού: “Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το πιο βασικό”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ