ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από τον Ολυμπιακό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες πριν από το Final Four της Κωνσταντινούπολης ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία εξέφρασε την επιθυμία του να μην φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό.

Πέντε ημέρες απέμειναν για το Final Four της Κωνσταντινούπολης και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι έτοιμος μα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τίτλου του. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο "Documento" για την αποστολή των "ερυθρόλευκων", εκδήλωσε το σεβασμό του για την ΤΣΣΚΑ, χαρακτήρισε φαβορί για τον τίτλο τη ρωσική ομάδα και μίλησε ακόμα για το συμβόλαιό του, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στον Πειραιά.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στο "Documento":

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τρεις φορές την ΤΣΣΚΑ στα Final Four:

"Απορρίπτω αυτήν τη θεωρία. Αντιμετωπίζω την ΤΣΣΚΑ με τεράστιο σεβασμό, ιδίως τώρα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έπαιξε ίσως το ωραιότερο μπάσκετ πέρυσι στο Βερολίνο. Ίσως ήμασταν πιο τυχεροί όταν τη νικήσαμε. Είναι έμπειρη ομάδα και ασφαλώς θα αισθάνεται πιο άνετα από τη στιγμή που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο".

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί του Final Four:

"Η ΤΣΣΚΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον δικό μας ημιτελικό και η Φενέρ, μάλλον, για τον τίτλο. Και το δικό μας ταβάνι, όμως, βρίσκεται ψηλά. Είμαστε ομάδα ενστίκτου, ικανοί να νικήσουμε οποιονδήποτε στην καλή μας μέρα. Ή και να χάσουμε από οποιονδήποτε".

Για το αν η ΤΣΣΚΑ έχει την εύνοια από την διαιτησία:

"Ειλικρινά, δεν έχω ασχοληθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στην καριέρα μου με διαιτητές. Ούτε πιστεύω σε τέτοιες θεωρίες. Εάν πιστέψεις ότι έχασες ένα ματς εξαιτίας της διαιτησίας δεν θα μάθεις ποτέ από τα λάθη σου και δεν θα γίνεις ποτέ καλύτερος".

Για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό:

"Ελπίζω ότι θα μείνω στον Πειραιά και θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είμαι υποχρεωμένος να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ