ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Pool party για τους Πρωταθλητές

Pool party για τους Πρωταθλητές

Το επόμενο πρωί της κατάκτησης του τίτλου, βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε τρελά κέφια. Γιανγκ, Χάντερ, Στρόμπερι και Χάκετ έδωσαν... παράσταση γύρω από την πισίνα, με τον Αγραβάνη σε ρόλο κάμεραμαν. (video)

Το... τρελό τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, στο τέλος της 2ης παράτασης στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, έδωσε το έναυσμα για τα τρελά πανηγύρια που ακολούθησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ενώ κοντά στους 20000 (!) φίλοι των "ερυθρολεύκων" περίμεναν το πούλμαν της αποστολής στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν τους Πρωταθλητές.

Το πρωινό που ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου, βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού το ίδιο ορεξάτους! Έτοιμους να πανηγυρίσουν για λίγο ακόμη την σπουδαία επιτυχία τους μέσα στο άνδρο του μεγάλου αντιπάλου.

Γύρω από μια πισίνα οι Γιανγκ, Χάντερ, Στρόμπερι με "αρχηγό" τον Χάκετ, έδιναν το δικό τους ρεσιτάλ, την δική τους παράσταση με τον Αγραβάνη σε ρόλο... σκηνοθέτη/κάμεραμαν!

Το κέφι αμείωτο, οι Αμερικάνοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και ο Χάκετ να μην αφήνει άνθρωπο σε ησυχία...

Championsssssssssss

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Agravanis (@dimitris_agravanis) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ