ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολύ δύσκολο να παίξει ο Σπανούλης με Παναθηναϊκό

Πολύ δύσκολο να παίξει ο Σπανούλης με Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν προπονήθηκε με την ομάδα, έκανε θεραπεία και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να δώσει το "παρών" στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (8/10, 19:30).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες την Κυριακή (8/10) το βράδυ (19:30) να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το παιχνίδι θα δώσει στον νικητή από νωρίς το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και έκανε αποκλειστικά θεραπεία, καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο (οστεοχονδριτιδας κνημιαίου κυρτώματος). Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών", το ενδεχόμενο συμμετοχής του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση ο αρχηγός των Πειραιωτών είναι ελάχιστες.

Το γεγονός προβληματίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση και ο πλέι-μέικερ Μπράιαν Ρόμπερτς (θλάση). Στο ενδεχόμενο που απουσιάσει από το ματς και ο Βασίλης Σπανούλης (το πιθανότερο σενάριο), ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κληθεί να αλλάξει το ροτέισον. Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάνις Στρέλνιεκς θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής, με τον Λετονό γκαρντ να παίζει τόσο στον "1", όσο και στο "2", ενώ θα πάρει ρόλο στο ματς και ο νεαρός Βασίλης Τολιόπουλος. Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθεί στο "2" και ο Αμερικανός σουτέρ, Χόλις Τόμπσον. Άλλωστε, στο "3" υπάρχουν οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ έδωσαν το "παρών" τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι και παρακολούθησαν το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ