ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ποια είναι η θέση του Παναθηναϊκού για τους διαιτητές της EuroLeague;"

"Ποια είναι η θέση του Παναθηναϊκού για τους διαιτητές της EuroLeague;"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα του ορισμού των διαιτητών της EuroLeague στις εγχώριες διοργανώσεις και οι "ερυθρόλευκοι" αναρωτιούνται ποια είναι η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει την θέση της για το ζήτημα των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague, αλλά στις τάξεις της απορούν για το τι πιστεύει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τον ορισμό ή μη των Σπύρου Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Γιάννη Φούφη και Πέτρου Παπαπέτρου στις αναμετρήσεις των εγχώριων διοργανώσεων.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκφράσει επίσημα την θέση τους τόσο στις συνεδριάσεις της ΚΕΔ/ΕΟΚ , όσο και με την επιστολή που έστειλαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό ζητώντας την παρέμβασή τους.

Αυτό για το οποίο εκφράζουν απορία, όμως, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι για την θέση των "πρασίνων" επί του ζητήματος. Διότι, όπως υποστηρίζουν, εκείνοι δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα και δεν έχουν γνωστοποιήσει τα "πιστεύω" τους για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ