ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει το στόχο

Πλησιάζει το στόχο

Ο κόσμος αγκαλιάζει και τη φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού... Ηδη έχουν διατεθεί 2.000 διαρκείας, παρά την αύξηση που έγινε

Ο στόχος των 4.000 διαρκείας έχει επιτευχθεί κατά το ήμισυ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, παρά την αύξηση της τιμής και της εισφοράς προς τον ερασιτέχνη μέσω της κάρτας μέλους...

Ήδη η ΚΑΕ έχει διαθέσει 2.000 διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αριθμό που ξεπερνά τις προσδοκίες που υπήρχαν για τη δεδομένη χρονική περίοδο. Σε αυτά μάλιστα δεν συμπεριλαμβάνονται τα φτηνά εισιτήρια των 120 ευρώ, που έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση και κυκλοφόρησαν πριν από πέντε ημέρες.

Ο Ολυμπιακός είχε διαθέσει την περασμένη σεζόν κοντά στα 3700 διαρκείας και σκοπός είναι να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος αριθμός, έστω κι αν στην αρχή υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για τις αυξήσεις. Αλλωστε για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια υπήρξε αύξηση, που είχε να κάνει και με το γεγονός ότι τα ματς στην Euroleague αυξάνονται, μαζί τους και το ενδιαφέρον τα παιχνίδια, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος.

Ακόμα όμως και με την αύξηση, όποιος προτιμήσει διαρκείας θα γλιτώσει το 1/3 των χρημάτων του (αν και εφόσον θέλει να δει όλα τα εντός έδρας ματς), συνεπώς συμφέρει και πάλι να αγοράσει ένα από τα προτεινόμενα πακέτα.

Επί του παρόντος δεν έχει αποφασιστεί αν θα βγουν διαρκείας και για τις πτυσσόμενες, διότι ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα δοθεί το ΟΚ για να ανοίξουν σε όλο το ΣΕΦ. Για να συμβεί αυτό πρέπει να δοθεί ειδική άδεια και από τον Σταύρο Κοντονή, αλλά στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι θα την πάρουν και θα μπορέσουν να αυξήσουν την χωρητικότητα του γηπέδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ