ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασαν από εργομετρικές

Πέρασαν από εργομετρικές

Μετά τις "ερυθρόλευκες" αφίξεις οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ τρία φιλικά θα περιλαμβάνει η παραμονή των Πειραιωτών στο Κάορλε.

Το "χτίσιμο" του νέου Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, όμως οι "ερυθρόλευκοι" αθλητές ήδη έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για την μεγάλη μέρα που θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία.

Σήμερα (19/8) οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις από τον διακεκριμένο διαιτολόγο και εργοφυσιολόγο, Γιώργο Λέων. Οι "ερυθρόλευκοι" από αύριο (20/8) το πρωί θα ριχτούν στα βαθιά, καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα των φιλικών στην Ιταλία

Οι Πειραιώτες θα προπονούνται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, καθώς στις 4 του μήνα θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα της παραμονής τους στην γειτονική χώρα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσουν τρία φιλικά με τις Ολύμπια Λιουμπλιάνας, Βενέτσια και Φορλί.

Αναλυτικά τα φιλικά των "ερυθρολεύκων" επί ιταλικού εδάφους έχουν ως εξής:

14/9 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ στο Κάορλε

16/9 ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στη Βενετία. Opening Game για την ιταλική ομάδα

18/9 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΦΟΡΛΙ στο Κάορλε

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ