ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα ο Μπλατ: "Μία μεταγραφή και τέλος"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τόνισε ότι μένει μια ακόμη μεταγραφή για να ολοκληρωθεί το παζλ, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα του Βασίλη Σπανούλη (VIDEO).

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουλίου ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, που έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν από τις 22:00. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ταξίδεψε στη χώρα μας για να συνεχίσει από εδώ τον σχεδιασμό εν όψει της σεζόν 2018/19, με το μεγαλύτερο μέρος του "ερυθρόλευκου" roster να έχει ήδη κλείσει.

Ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων" αφού καλησπέρισε τους πάντες στα ελληνικά, εν συνεχεία στάθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας. Δεν περιορίστηκε βέβαια σε αυτά, αφού αναφέρθηκε επίσης στον Αξέλ Τουπάν, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε το πρωί (17/7) , όσο και στην τελευταία κίνηση που μένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Μόνο με τον Ολυμπιακό μίλησα

" Είναι υπέροχα που είμαι εδώ. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα, έχω ζήσει εδώ. Το γεγονός ότι έρχομαι τώρα να γίνω κομμάτι σε ένα τόσο ιστορικό και ξεχωριστό πρόγραμμα όπως ο Ολυμπιακός, είναι μια πολύ όμορφη μέρα για μένα. Νιώθω τυχερός και περήφανος, χαρούμενος που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Δεν βλέπω την ώρα. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη και η μοναδική ομάδα με την οποία μίλησα από την Ευρώπη. Μόλις κατάλαβα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για μένα, όλα τελείωσαν. Εδώ ήθελα να είμαι. Δεν πας σε μια ομάδα, δίχως να αντιλαμβάνεσαι και να καταλαβαίνεις τις προσδοκίες και την προθυμία να αναλάβεις την ευθύνη.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όσοι παρακολουθούν την πορεία μου, ξέρουν ότι είχα την τύχη να βρεθώ σε πολύ φιλόδοξες ομάδες και καταστάσεις. Δεν ήταν θέμα αποτελεσμάτων για μένα, αλλά τι κάνεις για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ό,τι κατάφερε απλά βάζοντας στόχους. Αυτό είναι το εύκολο. Το σημαντικό είναι η δουλειά που κάνεις και το πόσο πρόθυμος είσαι να θυσιάσεις πράγματα για να το καταφέρεις. Αυτό το τελευταίο είναι που σε οδηγεί στην επιτυχία. Αυτό είναι που με τράβηξε τόσο πολύ στον Ολυμπιακό. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μου ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντέιβιντ Μπλατ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", πριν συνεχίσει λέγοντας:

" Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Νιώθω τυχερός που είμαι κομμάτι, μέρος της κοινότητας των μελών του Ολυμπιακού. Μιλάμε για έναν σύλλογο που έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους κάνω όλους χαρούμενος στον Ολυμπιακό".

Μία μεταγραφή ακόμη...

Σε ερώτηση για το πόσες μεταγραφές θα κάνει ακόμη ο Ολυμπιακός, απάντησε: " Ψάχνουμε έναν ακόμη παίκτη, δουλεύουμε σκληρά για να φτιάξουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα. Έχω δώσει μεγάλη έμφαση στο να ενώσω την εμπειρία με τα νιάτα, την αθλητικότητα και το σουτ. Αυτό θέλω να φέρω στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύντομα θα τελειώσουμε με την επάνδρωση της ομάδας", ενώ ειδικά για τον Αξέλ Τουπάν σημείωσε:

" Ο Αξέλ είναι ένας παίκτης που έχει το ταλέντο και τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλότερα απ ότι είναι τώρα. Συνεισφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Θέλει να δουλέψει σκληρά και να γίνει καλύτερος. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας πλέον".

Τέλος, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Βασίλη Σπανούλη, εξήγησε πως " το σπουδαιότερο για εκείνον είναι ότι παρά το γεγονός πως έχει τόσο μεγάλες και σπουδαίες στιγμές, φάσεις, αγώνες, παραμένει πολύ ταπεινός, που ενδιαφέρεται για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Είναι εντυπωσιακό αυτό, είναι μεγάλος ηγέτης τόσα χρόνια. Είναι χαρά μου να προπονώ παίκτες σαν αυτόν. Είναι σπουδαίο να έχεις βετεράνους στην ομάδα σου, που συμπεριφέρονται και σκέφτονται έτσι. Αν αυτοί κάνουν σωστά αυτά που πρέπει, όλοι θα το κάνουν σωστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ