ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρόντες στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Παρόντες στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

O Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ για ακόμη μία φορά και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και παρουσία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πέμπτο και τελευταία αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι διοικητικοί ηγέτες των "ερυθρολεύκων" συνηθίζουν πριν από τα μεγάλα ραντεβού της ομάδας του να παρακολουθούν την τελευταία της προπόνηση και αυτό έπραξαν για ακόμη μία φορά. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το "παρών" στο ΣΕΦ και είδαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο επιπλέον αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς τα ονόματα των Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί είναι τα μοναδικά που είναι σημειωμένα στο απουσιολόγιό του. Οι "ερυθρόλευκοι" αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο της αποστολής τους, αλλά στις τάξεις τους υπάρχει πίστη για τη νίκη και είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Τέλος, θυμίζουμε πως η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως η ομάδα της θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο παραβατικό περιστατικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ