ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρελθόν ο Μαρμαρινός από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Μαρμαρινός από τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Χρήστος Μαρμαρινός αποτελεί παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ύστερα από 13 χρόνια.

O Χρήστος Μαρμαρινός δεν αποτελεί πλέον μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού, καθώς οι δρόμοι του με τους "ερυθρόλευκους" χώρισαν.

Ο Χρήστος Μαρμαρινός άνηκε στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια, άλλα ύστερα από σχετική εισήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους".

Ανακοίνωση δεν υπάρχει διότι το τυπικό μέρος της συνεργασίας δεν έχει λήξει ακόμα, όμως δεν πρόκειται να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με τον τον Παναθηναϊκό Superfoods (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Τι ακριβώς συνέβη; Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλησαν να προβούν σε κανένα σχόλιο επί του θέματος, αλλά αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως υπήρξε διαφωνία ως προς την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Με άλλα λόγια προέκυψε εν μέσω της σεζόν διαφορά φιλοσοφίας και αποφασίστηκε να πάψει να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ.

Ο Μαρμαρινός είναι ο άνθρωπος που έχει επιβιώσει με όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό από την ημέρα που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι την ΚΑΕ. Δηλάδη ήταν μέλος του σταφ επί Μίλαν Τόμιτς, Γιόνας Καζλάουσκας, Γκέρσον, Γιαννάκη, Ιβκοβιτς, Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλου...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ