ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένουν εκτός οι Πρίντεζης και Παπανικολάου

Παραμένουν εκτός οι Πρίντεζης και Παπανικολάου
EUROKINISSI

Χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ (1/4, 19:30) στην 21η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League, ενώ ο Τζαμέλ ΜακΛίν μέσω του blog του αναφέρθηκε στο επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Ουνικάχα Μάλαγα ανήκει στο παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου. Ο Γιώργος Πρίντεζης την Πέμπτη (29/3) υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση δύο τύλων στο 4ο και 5ο δάκτυλο, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας.

Επίσης, εκτός θα παραμείνουν οι Κάιλ Γουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ αυτή ολοκληρώθηκε πριν καλά - καλά ξεκινήσει. Οι "ερυθρόλευκοι" πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα προπονήθηκαν στην Ισπανία και όπως ήταν λογικό οι ρυθμοί του προγράμματός τους δεν ήταν ψηλοί, καθώς είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα.

O Τζαμέλ ΜακΛίν από την πλευρά του με αφορμή την αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ανανέωσε το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγινε ο κορυφάιος πασέρ στην ιστορία της EuroLeague :

"Συγχαρητήρια αρχηγέ

Γεια σε όλους σας!

Την ώρα που γράφω αυτό το blog βρισκόμαστε στον δρόμο της επιστροφής από την Μάλαγα, όπου τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε.

Παλέψαμε σκληρά για τη νίκη, όμως, το κακό μας πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποια λάθη στο τέλος τόσο της κανονικής διάρκειας, όσο και της παράτασης μας, κόστισαν και δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε το διπλό.

Είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα, όμως, είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε πίσω μας, καθώς μόλις σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις όπου θέλουμε πάση θυσία τη νίκη.

Παραμένουν εκτός οι Πρίντεζης και Παπανικολάου

Πριν μιλήσω για τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον αρχηγό μας, Βασίλη Σπανούλη, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας! Είναι πολύ μεγάλη η διάκρισή του και θεωρώ πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης να πάρει το ρεκόρ από τα χέρια του! Και πάλι συγχαρητήρια!

Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στην Ισπανία και να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο ματς, όμως, πιστεύω πως με προσήλωση στην άμυνα και με την στήριξη του κόσμου μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Και πιστεύω πως και με τις επιστροφές των τραυματιών θα βελτιώσουμε την εικόνα μας και θα είμαστε έτοιμοι στις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ