ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει πρώτος στην λίστα ο Έντι

Παραμένει πρώτος στην λίστα ο Έντι

Ο Ολυμπιακός θέλει "2αρο3άρι" με έφεση στα τρίποντα, έχει ξεχωρίσει τον σουτέρ Τζάρελ Έντι, οι Πειραιώτες του έχουν κάνει πρόταση και αναμένουν την απάντηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει πέντε κινήσεις ενίσχυσης (Στρέλνιεκς, ΜακΛίν, Τιλί, Μπόγρης, Ρόμπερτς) και πλέον ψάχνει ένα "2αρο3άρι" με έφεση στα τρίποντα, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στραφεί στην αγορά των ΗΠΑ και έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου (30/10/1991) Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, Τζάρελ Έντι (2.01 ύψος), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο "2", όσο και στο "3". Πρόκειται για έναν καλό σουτέρ με έφεση στα τρίποντα, ο οποίος ταιριάζει στα "θέλω" του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχοντας βέβαια για μειονέκτημα το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

Ο Τζάρελ Έντι βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ και D-League από το 2014 που έγινε επαγγελματίας, αφότου ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα με το Virginia Tech. Κατά βάση βέβαια βρέθηκε στη δεύτερη, έχοντας καλή παρουσία και αριθμούς με τη φανέλα των Austin Spurs (2014-'15 και 2016-'17) και των Windy City Bulls (2017). Πέρσι μάλιστα είχε 14.1 πόντους στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σουτάροντας με 41.5% πίσω από την γραμμή των 7μ25. Η ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ επιβεβαιώθηκε άλλωστε το 2015, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game της D-League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Τζάρελ Έντι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει μιλήσει μαζί του στο Summer League του Λας Βέγκας και οι φιναλίστ της EuroLeague αναμένουν την απάντηση του. Ο Αμερικανός γκαρντ, όμως, θέλει τον χρόνο του, καθώς έχει ως προτεραιότητα του το να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενδεχόμενο το οποίο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. ;Όμως, ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες του. Οι Πειραιώτες, πάντως, δεν βιάζονται και παράλληλα κοιτάζουν και άλλες λύσεις παικτών, με τον Τζάρελ Έντι, βέβαια, να παραμένει πρώτος στην λίστα του Ολυμπιακού για τον ρόλο του "2αρο3αριού" με έφεση στο περιφερειακό σουτ.

Ο Τζάρελ Έντι εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ