ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει εκτός ο Σπανούλης

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη πήγε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τον Άρη (5/11, 18:30). Πιθανότατα ούτε με Παναθηναϊκό Superfoods ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων".

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί για έναν ακόμη αγώνα ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (5/11, 18:30). Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" παρέμεινε στην Αθήνα, συνεχίζοντας τις θεραπείες και το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, αφού δεν είναι ακόμη σε θέση να μπει σε αγωνιστική δράση.

Κάτι που, όπως φαίνεται, θα συμβεί κι απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (10/11) για την EuroLeague, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για επιστροφή του στον αγώνα με το Ρέθυμνο σε μία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε από τη Βαρκελώνη για τη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη βρίσκεται. Πέραν του "V-Span", προβλήματα άλλης φύσεως δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Κάιλ Γουίλτζερ να μένει εκτός για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά να θέτει υποψηφιότητα γι αυτό με το "τριφύλλι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ