ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Παλικάρι από τα λίγα ο Γιανγκ!"

Παπαπέτρου: "Παλικάρι από τα λίγα ο Γιανγκ!"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε ότι ο τραυματισμός του Γιανγκ αποτελεί τεράστιο σοκ για όλους στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να ξεχάσει γρήγορα αυτό που του συνέβη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο (15/11, 17:00) στα Τρίκαλα για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τον τραυματισμό του Γιανγκ στον αγώνα με την Αναντολού Εφές και ανέφερε πως "θα προτιμούσα χίλιες φορές να χάναμε το παιχνίδι και ο Πάτρικ να ήταν υγιής".

Το blog του 21χρονου φόργουορντ στο esake.gr

Χίλιες φορές να χάναμε το ματς

"Από την αρχή της χρονιάς όταν και ξεκίνησα να γράφω το blog μου στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, σας είχα ξεκαθαρίσει πόσο χαρούμενο με κάνει η επικοινωνία μαζί σας. Σήμερα, είναι η μόνη ημέρα που δεν έχω καμιά όρεξη να γράψω το παραμικρό. Και αυτό λόγω του ό,τι έγινε με τον Πάτρικ.

Ειλικρινά, θα προτιμούσα χίλιες φορές να χάναμε το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και ο Πάτρικ να ήταν υγιής παρά αυτό που έγινε. Πρόκειται για ένα τεράστιο σοκ. Καλώς ή κακώς, όμως, θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τα έχει, δυστυχώς, αυτά ο αθλητισμός. Θα μου επιτρέψετε σήμερα να μην γράψω πολλά και να μιλήσω μόνο για τον Πάτρικ. Θέλω να γνωρίζει πως όλοι είμαστε στο πλευρό του, τον σκεφτόμαστε και θα τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να χαμογελάει και να ξεχάσει γρήγορα αυτό που του συνέβη. Και πιστέψτε με ότι γνωρίζω καλά το τι αισθάνεται.

Είδα ξανά τη φάση που κόβει έναν παίκτη της Εφές έχοντας κομμένο χιαστό. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτό που έκανε ο Πάτρικ. Είναι παλικάρι από τα λίγα. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς λοιπόν είναι να παίζουμε σε κάθε αγώνα στο 150% ώστε να καλύψουμε και το δικό του κενό.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τα Τρίκαλα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Εκτός του Πάτρικ, δεν θα είναι μαζί μας ούτε ο Βασίλης Σπανούλης στον οποίο εύχομαι και σε αυτόν περαστικά. Τα Τρίκαλα διαθέτουν μια σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για 40 λεπτά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ