ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Πρόκληση ο τίτλος στο ΟΑΚΑ!"

Παπαπέτρου: "Πρόκληση ο τίτλος στο ΟΑΚΑ!"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίσει δεύτερο "διπλό" στο ΟΑΚΑ στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες.

Η συνεισφορά του Ιωάννη Παπαπέτρου στο Game 3 της σειράς των τελικών της Basket League ήταν πολύτιμη. Ο 22χρονος φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" μπήκε στη θέση του Πρίντεζη μετά τον τραυματισμό του και έδωσε 5 συνεχόμενους πόντους που, επί της ουσίας, έκλεισαν τη διαφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά με τους "πράσινους" και ο Παπαπέτρου εξήγησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) πως οι Πειραιώτες πιστεύουν στο νέο "διπλό" στο ΟΑΚΑ!

Ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε:

Για το "κλειδί» της νίκης, που ήρθε με ανατροπή: "Μείναμε συγκεντρωμένοι για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά κάναμε και λάθη, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ εξαιτίας αυτών. Στο τελευταίο δεκάλεπτο νομίζω πως, εάν και ήμασταν πίσω με 7 πόντους, δείξαμε καρδιά, βγάλαμε μερικές καλές άμυνες, βάλαμε μεγάλα καλάθια κι έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε το προβάδισμα".

Για την προσωπική απόδοσή του: "Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί. Ο καθένας δίνει το μάξιμουμ, κάνει ό,τι παραπάνω μπορεί. Νομίζω πως κι εγώ, με τη σειρά μου προσπάθησα να δώσω το καλύτερο που μπορούσα. Όλη η ομάδα και όλα τα παιδιά, ο καθένας από τη δική του πλευρά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση βοήθησαν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το εάν πλέον ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο: "Κάναμε μόνο το 2-1. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Νομίζω πως απλά προηγούμαστε και δεν έχει τελειώσει η σειρά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πάμε να τελειώσουμε τη σειρά στο επόμενο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ".

Για το εάν πιστεύει στο δεύτερο διαδοχικό "διπλό"στο ΟΑΚΑ: "Εάν δεν το πιστεύαμε, δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά στο επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε ότι υπάρχει και πέμπτο παιχνίδι. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα να τελειώσουμε τη σειρά τώρα".

Για το εάν έχει, κατά την άποψή του, βαρύνουσα σημασία να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού: "Όπου και να το πάρεις είναι τίτλος, είναι πρωτάθλημα! Νομίζω πως θέλουμε να το πάρουμε κατ’ αρχάς και νομίζω πως αυτό που λες είναι μια καλή πρόκληση για εμάς για να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα μέσα στο ΟΑΚΑ και να στεφθούμε πρωταθλητές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ