ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Πρέπει να τρέξουμε, να βγάλουμε την ομάδα στο τρανζίσιον"

Παπαπέτρου: "Πρέπει να τρέξουμε, να βγάλουμε την ομάδα στο τρανζίσιον"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην διάθεση του Ολυμπιακού να τρέξει στο τρανζίσιον και τόνισε πως οι νέοι παίκτες της ομάδας είναι διψασμένοι για διάκριση.

Κατά την διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3. Στάθηκε στην διάθεση του Ολυμπιακού να τρέξει στο τρανζίσιον και τόνισε πως οι νέοι παίκτες της ομάδας είναι διψασμένοι για διάκριση.

Για την φετινή σεζόν και την ομάδα του Ολυμπιακού: "Είναι μια νέα σεζόν, με νέους παίκτες, αλλά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο προπονητή και θα πρέπει να είμαστε πολύ βελτιωμένοι".

Για το μπάσκετ που θα επιδιώξει να παίξει φέτος η ομάδα του Πειραιά: "Η ομάδα έχει καλούς αθλητές. Πρέπει να τρέξουμε, να βγάλουμε την ομάδα στο τρανζίσιον με καλές άμυνες. Νομίζω τα τελευταία χρόνια η ομάδα παίζει καλή άμυνα. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα και να βάλουμε πιο εύκολα καλάθια".

Για την κατάσταση του, αλλά και για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού: "Νιώθω τέλεια σωματικά και ψυχολογικά. Δόξα τω Θεό είμαστε υγιείς. Σίγουρα διψάμε για επιτυχία. Οι νέοι μας παίκτες είναι έμπειροι, αλλά δεν έχουν κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο στην Ευρωλίγκα. Από τη μια είναι είναι έμπειροι, αλλά από την άλλη είναι και διψασμένοι για επιτυχίες, οπότε είναι ένα καλό πάντρεμα".

Για τον αν χρειάζεται χρόνο ο Ολυμπιακός για να "δέσει" σαν ομάδα: "Τον χρόνο δεν μπορείς να τον κερδίσεις. Χρειάζεται χρόνος για όλα τα πράγματα. Όλα τα παιδιά έχουν καλό χαρακτήρα, δουλεύουν σκληρά, είναι πρόθυμοι να κάνουν ότι ζητήσει ο προπονητής, οπότε θα βρούμε τη χημεία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ