ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Παίζουμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ"

Παπαπέτρου: "Παίζουμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην αυτοπεποίθηση του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι που γίνεται στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην ομαδική δουλειά που έφερε την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα των τελικών.

Την ώρα που ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν εκτός ρυθμού λόγω των φάουλ με τα οποία χρεώθηκε κι ο Κάιλ Ουίλτζερ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ ως πάουερ φόργουορντ -για να κάνει τη διαφορά.

Ο 24χρονος παίκτης ήταν σημαντικός για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ , με τον ίδιο να επισημαίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως " είμαι περήφανος για την ομάδα μου".

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πλάνο των "ερυθρολεύκων" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παραδέχθηκε πως " δώσαμε πολλή έμφαση στον Νικ Καλάθη, ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να τα κόψουμε όλα, αλλά προσπαθήσαμε και νομίζω ότι πήραμε καλό βαθμό πάνω του".

Σε ερώτηση για όσα προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα, ειδικά στα playoffs απέναντι σε Κύμη και Προμηθέα Πάτρας, εξήγησε πως " πεισμώσαμε! Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πονάμε την ομάδα. Θέλαμε λοιπόν να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν", ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην εξέλιξη της σειράς με τον Παναθηναϊκό:

" Πήραμε αυτό που θέλαμε, με καλή εμφάνιση. Τώρα, περιμένουμε να δούμε γεμάτο το ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί έτοιμος για να ανταποδώσει το "μπρέικ". Γι αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να επιβάλλουμε τους κανόνες μας".

Όταν η κουβέντα πήγε στο γεγονός πως την τελευταία πενταετία, ο Ολυμπιακός δείχνει να νιώθει άνετα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου, εξήγησε πως " έχουμε πάρει πρωτάθλημα εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ). Παίζουμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ. Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά έχουμε τον τρόπο να κερδίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ