ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Όλη την χρονιά παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας"

Παπαπέτρου: "Όλη την χρονιά παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη επί του Άρη καθώς σε ολόκληρη την σεζόν παλεύει για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας

Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη την Δευτέρα (28/3, 19:00). Στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτήν την αναμέτρηση, καθώς οι Πειραιώτες παλεύουν ολόκληρη την χρονιά για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs.

Το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στον ΕΣΑΚΕ:

"Το σενάριο είναι ένα και μοναδικό!

Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας,

Για άλλη μια φορά έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Η εβδομάδα που έκλεισε ήταν αρκετά καλή για εμάς καθώς κάναμε δύο νίκες που τις θέλαμε πολύ.

Και αυτή κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και εκείνη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν νίκες που χρειαζόμασταν πάρα πολύ και ευτυχώς τα καταφέραμε εξίσου καλά και στα δύο ματς. Από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και νικήσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ακούω και διαβάζω για τα σενάρια πρόκρισης της ομάδας στα play off της Ευρωλίγκας. Εμείς στην ομάδα, όλοι μας, έχουμε ένα και μοναδικό σενάριο στο μυαλό μας, ξέρετε ποιο είναι αυτό; Νίκη επί του Άρη.

Ειλικρινά δεν πρόκειται για κλισέ, αλλά για τον σημαντικότερο αγώνα που έχουμε έως το τέλος της κανονικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης διαθέτει εξαιρετική ομάδα, μια από τις καλύτερες της Ελλάδος φέτος και μια «καυτή» έδρα. Για εμάς, παραπάνω από το… μισό πλεονέκτημα έδρας στα play off παίζεται σε αυτό το ματς. Οπότε στο μυαλό μας έχουμε αυτό το παιχνίδι και μόνο.

Παλεύουμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας και τώρα πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα εξαιρετική που έχει έως τώρα 10-1 μπροστά στο κοινό της. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα φοβερά δύσκολο ματς. Οπότε, Άρης και μόνο Άρης στο μυαλό μας και τίποτα άλλο. Για όλα τα άλλα, έχουμε χρόνο να τα πούμε ξανά.

Να είστε καλά,

Ιωάννης"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ