ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Όλα κρίνονται μετά τον Γενάρη"

Παπαπέτρου: "Όλα κρίνονται μετά τον Γενάρη"
INTIME SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά τόνισε πως όλα κρίνονται μετά τον Γενάρη. "Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι", επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου ανανέωσε το επίσημο του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το ματς της Δευτέρας (26/10, 18:30, OTE-sport 4) κόντρα στον Αρκαδικό στο ΣΕΦ, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μεταξύ άλλων, ο 21χρονος φόργουορντ των ερυθρολεύκων, επεσήμανε πως στον Ολυμπιακό άπαντες θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και τόνισε πως τα πάντα κρίνονται μετά τον Γενάρη.

Το blog του Παπαπέτρου:

"Όλα κρίνονται μετά τον Γενάρη...

Καλησπέρα σε όλους,

Ελπίζω να είστε καλά. Ο χειμώνας πλέον έχει μπει στις ζωές μας. Άλλαξε η ώρα, το κρύο έγινε πιο έντονο και έτσι πλέον έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα. Οπότε τι καλύτερο από το να πάτε σε ένα κλειστό γήπεδο και να παρακολουθήσετε αγώνα μπάσκετ; Ελπίζω ο καθένας από εσάς να αφιερώνει 2-3 ώρες την ημέρα για να πάει σε ένα γήπεδο και να παρακολουθήσει έναν αγώνα ή να παίξει ο ίδιος κάπου. Είναι σημαντικό για εμάς τους αθλητές να παίζουμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

Τώρα σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, η αλήθεια είναι πως η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει όπως θα θέλαμε. Αλλά γνωρίζουμε όλοι πως τα πάντα κρίνονται μετά τον Γενάρη. Τίποτα δεν κρίθηκε Οκτώβρη μήνα. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν είναι υπέρ μας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο και να φτάσουμε εκεί που πραγματικά θέλουμε και μπορούμε.

Δεν είναι εύκολο και το ξέρουμε. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, τα ματς είναι συνεχόμενα και δύσκολα και δεν υπάρχει ο χρόνος που απαιτείται. Αλλά όπως και να έχει, εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε και θέλουν και οι φίλαθλοι μας να μας βλέπουν.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να κάνουμε στο παρκέ ό,τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής μας. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι στη Βιτόρια και κοιτάζουμε το ματς με τον Αρκαδικό. Ξέρουμε πως δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα από ό,τι έχουν "δείξει" τα αποτελέσματα τους. Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Ιωάννης"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ