ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα"

Παπαπέτρου: "Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη συντριβή από τη Χίμκι, αλλά και τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τη συντριβή από τη Χίμκι και να μαζέψει δυνάμεις για τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ όσο και για το τελευταίο παιχνίδι του Top 16, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάποιες λίγες (ελάχιστες) ελπίδες για να τα καταφέρουν στην Euroleague, πλην όμως υπάρχει αυτογνωσία για τη δυσκολία της αποστολής τους.

Μέχρι τότε βέβαια υπάρχει χρόνος, αφού προηγείται η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών (4/4, 18:00) για την 25η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι για το οποίο έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 22χρονος φόργουορντ ασχολήθηκε εν πολλοίς με τον αγώνα της Πέμπτης (31/3) απέναντι στη Χίμκι, πριν εστιάσει σε όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε καλά. Δυστυχώς, για εμάς, η εβδομάδα που πέρασε, σε ό,τι αφορά την Ευρωλίγκα, δεν ήταν καθόλου καλή. Μετά την πολύ σημαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, δεν καταφέραμε να περάσουμε από τη Μόσχα και την έδρα της Χίμκι.

Πλέον, τίποτα δεν είναι στο χέρι μας στην τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Αυτό, όμως, που είναι στο χέρι μας, είναι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα ελληνικά play off και για να το καταφέρουμε αυτό, θα πρέπει να περάσουμε από την έδρα του Απόλλωνα.

Για άλλο ένα ματς φέτος έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Άλλωστε και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Κοιτάζουμε λοιπόν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Οι αντίπαλοι μας παλεύουν για να μπουν στα play off, συνεπώς έχουν μεγάλο κίνητρο. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μην πάθουμε καμιά ζημιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ