ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Τώρα πάμε για το Πρωτάθλημα"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι όλοι πλέον έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον Τελικό της EuroLeague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και σκέφτονται την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League.

Η ήττα από την Φενέρμπαχτσε στον Τελικό της EuroLeague, πόνεσε, πλήγωσε τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώριες. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στο επίσημο κανάλι των "ερυθρόλευκων" στο youtube ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

"Όταν τελείωσε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είπαμε όταν κάναμε το "ζντο" ότι εκείνο το παιχνίδι είχε τελειώσει. Κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και τώρα. Σίγουρα είναι δύσκολη στιγμή, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια και θλίψη, είμαστε νευριασμένοι και έχουμε όλα τα συναισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε μετά από μία χαμένη ευκαιρία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να σηκώσουμε το κεφάλι και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, επειδή έπεται μία δύσκολη συνέχεια" δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να συμπληρώσει: " Έχουμε τον αγώνα με τον Άρη μπροστά μας την Πέμπτη (25/5), όπου πρέπει με καλή δουλειά να τελειώσουμε εκεί το θέμα και μετά να δώσουμε τα πάντα στους Τελικούς και να προετοιμαστούμε για να κατακτήσουμε έναν τίτλο".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Παπανικολάου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πετύχει κάτι φέτος, κάτι που θα αλλάξει μόνο με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: " Δεν έχουμε κάνει κάτι φέτος, δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Σίγουρα είναι επιτυχία που φτάσαμε μέχρι τον τελικό της EuroLeague, αλλά αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα τα δύο τελευταία χρόνια και τώρα πρέπει να κερδίσει και το τρίτο συνεχόμενο. Αυτό πρέπει να κάνει τώρα, αυτός είναι ο στόχος της και πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για αυτό".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Παπανικολάου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ