ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο Final Four"

Παπανικολάου: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο Final Four"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά την 2η νίκη των ερυθρόλευκων επί του Άρη για τα playoffs της Stoiximan.gr Basketleague για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για το Final Four της Euroleague. (AUDIO)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" μετά την 2η νίκη των ερυθρόλευκων επί του Άρη για τα playoffs της Stoiximan.gr Basketleague, για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για το Final Four της Euroleague, όπου την Παρασκευή (19/5, 18:30) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο ημιτελικό.

Για τον αγώνα με τον Άρη: “Κανένα παιχνίδι στο Nick Galis Hall δεν είναι εύκολο. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και άξια βρίσκεται εδώ. Όποτε παίζουμε εδώ, έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Παρόλο που δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, είναι σημαντικό ότι ήμασταν αρκετά εύστοχοι και στο τέλος βγάλαμε τις άμυνες και έτσι κλειδώσαμε τη νίκη”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει και ποιος όχι. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει και να προχωράμε με νίκες. Όταν συμβαίνει αυτό, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και πάμε καλά. Άλλοτε σκοράρω εγώ και άλλοτε κάποιος άλλος. Το λιγότερο που μετράει είναι ποιος θα βάλει τους πόντους. Το σημαντικότερο είναι να καταφέρνει να κάνεις κάτι καλό η ομάδα και κυρίως να καταφέρνει να κατακτά τίτλους που θα μείνουν στην ιστορία”.

Για το αν τα παιχνίδια των playoffs ήταν τεστ ενόψει του Final Four της Euroleague: “Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και έχεις να διδαχθείς πολλά από αυτό, ειδικά όταν είναι ένας αγώνας για τα playoffs του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, βρίσκουμε τον ρυθμό μας στην επίθεση. Αυτό είναι το κομβικό σημείο του παιχνιδιού μας φέτος”.

Για το αν η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί στο final four της Euroleague: “Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί . Είναι η περσινή πρωταθλήτρια και πάει εκεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι όμως ένα παιχνίδι. Όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς πάμε εκεί για να το το διασκεδάσουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Να παλέψουμε δυνατά στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να διεκδικήσουμε το καλύτερο”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ