ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Όταν ήμουν ψαρωμένος με τον Ίβκοβιτς"

Παπανικολάου: "Όταν ήμουν ψαρωμένος με τον Ίβκοβιτς"

Ο Κώστας Παπανικολάου θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, από την εποχή που ο Σέρβος ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό.

Η 20η Σεπτεμβρίου θα είναι μια μέρα-σταθμός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς εκείνο το απόγευμα θα κλείσει στο ΣΕΦ η τεράστια, η μυθική καριέρα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που αποχωρεί οριστικά από τους πάγκους και βγαίνει στη σύνταξη για να απολαύσει την καθημερινότητά του χωρίς δεσμεύσεις. Ο Κώστας Παπανικολάου θυμήθηκε στην κάμερα του Olympiacos TV μια ιστορία από τις πρώτες προπονήσεις του υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού στον Ολυμπιακό, όταν από δικό του λάθος όλη η ομάδα έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα στο ΣΕΦ.

" Ο κόουτς Ίβκοβιτς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πάρα πολλές οι στιγμές που περάσαμε μαζί. Θυμάμαι την πρώτη του χρονιά, ήμουν ψαρωμένος με το αυστηρό του παρουσιαστικό. Παίζαμε πρώτο αγώνα με τον Άρη και κάναμε τελευταία μέρα το σκάουτινγκ. Ήμασταν στην άμυνα και θυμάμαι ότι έπρεπε στα σκριν να παίξω άμυνα εγώ και ο Μαυροκεφαλίδης. Την πρώτη φορά το κάναμε λάθος, τη δεύτερη φορά το κάναμε λάθος, άρχισε να νευριάζει, λέει "πάμε άλλη μία φορά". Το κάνουμε και την τρίτη φορά λάθος. Αποτέλεσμα ήταν να τρέχουμε γύρω γύρω στο ΣΕΦ στο υπόλοιπο της προπόνησης", είπε ο διεθνής φόργουορντ και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για τον μεγάλο αγώνα της 20ης Σεπτεμβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ