ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Να διαγράψουμε τη νίκη επί της Μακάμπι"

EUROLEGUE BASKETBALL / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEGUE BASKETBALL / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει ήδη τη σπουδαία νίκη στο Τελ Αβίβ και επικεντρώνεται πια στον αγώνα με τη Χίμκι, με στόχο να κάνει το 4 στα 4 στην EuroLeague.

Το δύο στα δύο αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα με τη Χίμκι (26/10, 21:15), στο πλαίσιο της πρώτης εβδομάδας με διπλούς αγώνες στην EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να πάει χαμένο το "διπλό" στο Τελ Αβίβ και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να νικήσουν μία από τις τρεις αήττητες ομάδες της EuroLeague (μαζί με τους Πειραιώτες και τη Ρεάλ Μαδρίτης), τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

" Το πιο σημαντικό είναι να ξεχάσουμε τον αγώνα στο Ισραήλ και να επικεντρωθούμε σε αυτό με την Χίμκι. Αύριο έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Χίμκι είναι μια ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η δουλειά μας και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι τους και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε" τονίζει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

" Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να διαγράψουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι. Είναι καινούργιο το αυριανό, μέσα στην έδρα μας την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε αλώβητη" λέει από τη μεριά του ο Κώστας Παπανικολάου. " Η Χίμκι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, επιθετική, με ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Παίζει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, έχει ιδιαίτερο τρόπο εκτέλεσης των επιθέσεων της, τρέχει πολύ, σουτάρει εκτός ελέγχου μερικές φορές. Οπότε αυτό απαιτεί πάρα πολύ συγκέντρωση και ετοιμότητα σε όλους τους τομείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ