ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας"

Παπανικολάου: "Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας"

Υπονοούμενα για τη διαιτησία του ντέρμπι άφησε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα.

Η διαιτησία βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο ενός ντέρμπι "αιωνίων" . Αυτό συνέβη και σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να εκφράζει σε έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών, τόσο μέσω των δηλώσεων που έκανε μετά το τέλος του ματς και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος , όσο και μέσω των παικτών.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, γιατί παλέψαμε από το πρώτο λεπτό", δήλωσε στον ΟΤΕ TV ο Κώστας Παπανικολάου. " Υπάρχουν όμως κάποιοι που θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας, τον ιδρώτα μας, την προσπάθεια μας. Αυτά δεν είναι στα όρια του αθλητισμού. Είναι κρίμα να μην μας αφήνουν να χαρούμε ένα άθλημα που αγαπάμε και με το οποίο ασχολούμαστε κάθε μέρα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει τα πάντα για την εθνική ομάδα" τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

" Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σήμερα σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις μας, δώσαμε μία μάχη, δείξαμε την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς", συμπλήρωσε ο Παπανικολάου.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ